Szerviz szolgáltatásaink

Hibajelenségek nyomtatóknál fénymásolóknál, multifunkciós berendezések esetén:

Bizalommal keresse fel szervizünket, amennyiben készülékén a következőket tapasztalja: csíkoz, kattog, foltoz, nem húzza be a lapot, esetleg több lapot húz be egyszerre.

Szerviz költségek

A javítást előzetes felmérés és árajánlat után végezzük el.
Árajánlatunk tartalmazza a várható szervízdíjat, esetleges alkatrész és kellék költségei.
Munkadíj: 10.000 Ft + Áfa/óra
Bevizsgálási díj: 5.000 Ft + Áfa

Garancia:

Amennyiben a tőlünk vásárolt készülékek a garanciális időszak alatt meghibásodnak, mi gondoskodunk a garanciális ügyintézésről, valamint a készülékek cseréjéről, javításáról.

Ha a következő hibajelenségeket tapasztalja nyomtatója használata közben:

Csíkoz, kattog, foltoz, nem húzza be a lapot, esetleg több lapot húz be egyszerre nyomtatója használata közben, kérjük juttassa el készülékét mihamarabb hozzánk, hogy kideríthessük, hogy pontosan mi okozza nyomtatója hibás működését.

A garancia érvényesítéséhez a termékhez kapott jótállási jegy és számla bemutatása szükséges. Ezen dokumentumok közül legalább az egyiknek rendelkezésre kell állnia a jótállási folyamat elindításához, de javasolt, hogy mindkettővel rendelkezzen. Ha nem áll rendelkezésre számla, elegendő egy másolat.

Szakterületünk a már nem garanciális nyomtatók, fénymásolók, szkennerek és többfunkciós készülékek professzionális javítási és karbantartási szolgáltatásai. Ezen kívül ezekhez a gépekhez tartozékokat is szállítunk.

Szervizünk felelős technikusa több éves tapasztalattal rendelkezik mind a multifunkciós eszközök, mind a lézernyomtatók javítása területén. A javítás befejezésének standard időtartama általában néhány munkanap.

Az ügyfél kérésére, gyári vagy utángyártott alkatrészt és nyomtató kellékanyagot is beépítünk

Kellékanyag beazonosításhoz és cseréhez, papírelakadások megszüntetéséhez forduljon bizalommal hozzánk.

Általunk javított márkák:

DEVELOP, HP, XEROX, KONICA, SAMSUNG, CANON , TOSHIBA, BROTHER, OKI, SHARP, LEXMARK , PANASONIC, stb.

Scroll to Top